Tilbud!
,

Iriscup Menstruationskop Str. L Transparent

Original price was: 209 kr..Current price is: 130 kr..

Iriscup Menstruationskop – Genanvendelig, bæredygtig og bekvem måde at håndtere din menstruation på. Slip for bekymringer og vælg kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 10437200197892143 Kategorier: ,

Når det kommer til at tage vare på vores helbred og miljø, skal vi vælge de bedste alternativer. Med Iriscup Menstruationskop får du ikke kun en praktisk løsning til dine menstruationsslid, men også en bæredygtig og økonomisk fordelagtig mulighed. Denne størrelse L kop er designet til at rumme mere væske og give dig ultimativ beskyttelse i op til 12 timer uden lækage.

Denne transparente Iriscup er lavet af medicinsk godkendt platinsilikone, som er sundt for din krop og skånsom mod følsom hud. Materiale er 100% fri for skadelige kemikalier og farvestoffer, så du kan være sikker på, at du kun får det bedste. Super blød og fleksibel, Iriscup Menstruationskop tilpasser sig din kropsform og garanterer en behagelig pasform hele dagen, uanset om du er derhjemme eller på farten.

Med Iriscup behøver du aldrig mere bekymre dig om at løbe tør for bind eller tamponer. Du kan genbruge denne kop i årevis, hvilket sparer dig for penge og reducerer dit affaldsaftryk på miljøet. Iriscup er din pålidelige ledsager under enhver menstruation, og du vil undre dig over, hvordan du nogensinde har klaret dig uden den.

Tag kontrol over din menstruation med Iriscup Menstruationskop og oplev den ultimative frihed og komfort. Glem dyre engangsporodukter og gå over til en mere bæredygtig og sund løsning. Vælg Iriscup i dag og invester i din sundhed, miljøet og din økonomi på én gang. Vær stolt af at vælge det bedste for dig selv og vores planet med Iriscup Menstruationskop.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Iriscup Menstruationskop Str. L Transparent”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.