billig menstruationskopLeder du efter en billig menstruationskop? Her er kopperne ordnet i kategorier (grupper) med særlige egenskaber. Er du nybegynder og skal du købe din første m-kop, kan du roligt vælge en billig menstruationskop – alle m-kopperne hos Menstruationskoppen.dk og Kopperiet.dk lever op til vores skrappe krav om sikkerhed og kvalitet.

Her er også et udvalg af menstruationskopper i andre kategorier. Hvis du fx har kraftig menstruationsblødning, kan du herunder se kopperne, der har den største kapacitet. Hvis du savner en bestemt kategori, kan du skrive til mig her.

 

 

 

 

 

Billig menstruationskop

Disse menstruationskopper fås til en billig pris, men kvaliteten er stadig helt i top!

OrganiCupMeLuna CLASSICMami Cup
Organicup storMeLuna_M_klarmamicup_lille_transparent
DKK 169,-DKK 169,-DKK 169,-

 

Farvede menstruationskopper

Farvede kopper er flotte og bliver ikke så let misfarvede.

Ruby CupLunetteMeLuna CLASSICMeLuna SOFTSi-bellClaricupMami-cup
Ruby Cup_blaaLunette-lilla_storMeLuna stilkMeLuna soft rosasibell_pinkClaricup_solomamicup_lille_turkis
Transparent, pink, lilla, blåtransparent, lilla, blå,
koral, gul
Transparent, rød, orange, grøn, blå,
violet, sort, blå-glitter
Rosa, cyan, gul, sølv-glitterklar, pinkmidnatsblåTransparent, pink, lilla, turkis

 

 

Kopper med max kapacitet 

Velegnede til kvinder med kraftig menstruationsblødning, koppernes kapacitet svarer til 2-3 tamponer med højeste sugeevne.

 

Luneale str. LMami-cup str. LMeLuna str. XLSi-bell str. LClaricup str. L
Luneale str. Lmamicup_lille_transparentMeLuna_M_klarSi-bellClaricup_solo
30 ml32 ml28 ml29 ml29 ml

 

 

 

Bløde kopper

Bløde kopper egner sig bedst til kvinder som har født og/eller ikke har super stærke bækkenbundsmuskler, da koppen ellers ikke vil kunne åbne sig korrekt.

 

Si-bellClaricupMami-cupMeLuna SOFTOrganiCup
Si-bellClaricup_solomamicup_lille_transparentMeLuna soft rosaOrganicup stor
BlødBlødBlød - mellemBlød - mellemBlød - mellem

 

 

Du kan passe de fleste menstruationskopper

Der er stor forskel på de forskellige menstruationskoppers udformning og størrelser, men forskellene har faktisk kun mindre betydning for hvor effektiv koppen er. Kvindens skede er super fleksibel (den kan strækkes så meget, at hun kan føde et barn), derfor er størrelserne vigtigst, hvis du endnu ikke har haft samleje (så skal du have den mindste kop), eller hvis din menstruation er ret kraftigt (så skal du have en stor kop, medmindre du er meget lille af bygning).

Nogle kvinder kan have problemer med, at deres skede enten er meget kort eller meget lang. I sådanne tilfælde vil jeg råde til at vælge en kop der er tilsvarende kort eller lang og i sidstnævnte tilfælde kan en lang stilk også være godt, hvis du er bange for ikke at kunne nå koppen.

En mellemfast m-kop passer til langt de fleste kvinder og er lettere at få til at folde sig ud end en blød m-kop, så hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, vil jeg råde dig til at begynde med en mellemfast kop fx Lunette.