rubycup_hvid_baggrundDKK 229,-

 

 

RubyCup er en mellemblød menstruationskop designet af 3 danske kvinder, i et projekt der hjælper fattige skolepiger i Afrika. For hvert køb doneres en kop til en ung studerende i Kenya.

køb_knap_betalingskort

 

– Købet sker hos Kopperiet.dk – 2-5 dages leveringstid

 

RubyCup + pose

 

 

 

 

 

 

StørrelseKapacitet til hullerDiameterKoplængdeHårdhedFarver
One size24 ml4,4 cm5,1 cmmellem - blødklar

 

 

Om RubyCup

  • Designet i Danmark
  • Fremstillet i Kenya
  • 100% medicinsk silikone
  • Hul stilk der kan klippes til ønsket længde
  • Garanti: Menstruationskopper tages ikke retur, medmindre varen er defekt. Ved reklamation kan du skrive her.

 

RubyCup gør en forskel for kvinderne i Kenya

Har du nogensinde tænkt på, hvordan det ville være at få din menstruation, hvis du ikke havde råd til hygiejnebind eller tamponer? Det er frygtelig pinligt at opdage, at du har blødt igennem dit tøj, og at nogen måske har set det…
I mange dele af verden, er dette virkeligheden for tusindvis af kvinder, hver eneste måned!
Kvinder og piger, der lever i U-landene, står over for store problemer, når de menstruerer, fordi de simpelthen ikke har råd til hygiejnebind eller tamponer.
I stedet bruger de, hvad der er tilgængeligt, såsom bark, mudder, aviser, klude, eller stykker af en madras. Mange piger går glip af 20% af undervisningen hvert år, fordi de bliver hjemme fra skole, når de har menstruation. Nogle tyer endda til prostitution blot for at få råd til hygiejneprodukter.

 

Alternativerne som kvinderne anvender, i mangel på bind og tamponer, er nedværdigende løsninger, der ikke absorberer godt og ofte udgør alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser i form af infektioner og sygdomme. Menstruation er en helt overset hindring for udvikling, og det har en betydelig indvirkning på uddannelse, køn, ligestilling og grundlæggende menneskelige værdighed. Ikke mange taler om det, fordi det er tabu.
Der er behov for menstruationshygiejniske alternativer uden negative indvirkninger på miljøet, og som er både tilgængelige og økonomisk overkommelige for piger i udviklingslandene. Denne samfundsmæssige udfordring skal løses, og RubyCup har til formål at opnå netop det.

Ruby Cup kan genbruges i 10 år og er miljøvenligt, omkostningseffektivt og hygiejnisk.