Grin med ægteskabet – de sjoveste jokes

Når han glemmer bryllupsdagen, kan det være en rigtig sjov situation. Måske kommer han hjem med en buket blomster og et undskyldningskort, men dagen efter. Eller han husker slet ikke, at det er jeres bryllupsdag, og du må minde ham om det. Sådanne glemte bryllupsdage kan være en kilde til morsomme oplevelser, som I kan grine af bagefter.

Når hun bruger for lang tid i badeværelset

Hvor længe kan en kvinde dog bruge i badeværelset? Når hun endelig kommer ud, kan manden bare sige: “Jeg troede, du var gået i gang med at pakke til næste års ferie.” Selv de mest tålmodige mænd kan få svært ved at holde humøret oppe, når ventetiden trækker ud. Men tag det med et smil – se de sjoveste jokes om ægteskab og få et godt grin.

Når de to ikke kan blive enige om, hvem der skal tage opvasken

Når parret ikke kan blive enige om, hvem der skal tage opvasken, kan det hurtigt udvikle sig til en kamp om at slippe for opgaven. Den ene part kan finde på at gemme sig bag avisen eller pludselig blive meget interesseret i at gå en tur med hunden. Den anden part kan forsøge at overtale med sødme og smiger, eller måske endda true med at smide alt service ud af vinduet. Uanset hvilken strategi der vælges, ender det ofte med, at opvasken står og venter, mens de to kæmper om, hvem der skal tage sig af den.

Når svigerfamilien kommer på uventet besøg

Når svigerfamilien kommer på uventet besøg, kan det være en sand prøvelse for ægteskabet. Pludselig står der et helt hold af kritiske svigerforældre i stuen, klar til at inspicere huset og komme med uopfordrede råd. Ægtefællen prøver desperat at holde skinnet oppe, mens man selv kæmper for at bevare roen og ikke sige noget, man vil fortryde. Til sidst ender det ofte med, at man må ty til en undskyldning for at komme væk fra situationen, før man siger noget, der virkelig ødelægger forholdet til svigerfamilien. Bedst at smile og nikke, så længe de er her, og så hygge sig med sin partner, når de endelig er taget hjem igen.

Når han glemmer at tage skraldeposen med

Det sker for de fleste par på et tidspunkt – manden glemmer at tage skraldeposen med, når han går ud. Så må konen stå og rydde op efter ham, mens han allerede er på vej til arbejde. Det kan være frustrerende i øjeblikket, men efterfølgende kan man da grine af situationen. “Jeg kan stadig huske dengang, hvor min mand glemte skraldeposen og jeg måtte løbe efter ham på gaden for at få den. Det var helt sikkert ikke sjovt der og da, men i dag kan vi da godt grine af det,” fortæller Lene, 42 år.

Når hun ikke kan finde sine sko

Kvinden leder desperat efter sine sko, mens manden roligt sidder i lænestolen og følger hendes frustrerede søgen. “Jeg kan ikke finde mine sko.” udbryder hun ophidset. Manden kigger op og svarer tørt: “Prøv at kigge på dine fødder.” Et øjeblik af stilhed, efterfulgt af et lettelsens suk, når hun omsider opdager, at hun allerede har sine sko på.

Når han falder i søvn foran fjernsynet

Det sker ofte, at manden falder i søvn foran fjernsynet, mens konen ser på. I stedet for at vække ham bør man udnytte situationen. Lav for eksempel sjove grimasser eller tegn på hans ansigt. Du kan også tage et billede og dele det med dine venner. Eller sæt hans hånd i lunkent vand, så han våkner med et chok. Lad fantasien få frit løb og gør dig en sjov stund ud af det.

Når de to skændes om, hvem der skal køre børnene til sport

Når ægtefællerne skændes om, hvem der skal køre børnene til sport, kan det hurtigt udvikle sig til en komisk situation. Den ene part insisterer på at køre, mens den anden påstår, at de allerede har aftalt, at det er vedkommendes tur. Inden længe kan de to være så optaget af at forsvare deres egen position, at de glemmer det egentlige formål – at få børnene afleveret i tide. Resultatet er ofte, at børnene ender med at komme for sent, mens forældrene står tilbage med en fornemmelse af, at de burde have prioriteret bedre.

Når han glemmer at fylde benzin på

Hvem har ikke oplevet det? Manden, der kører tørstig hjem fra arbejde, kun for at bilen pludselig går i stå på motorvejen. “Jeg kunne have svoret, at jeg tankede for et par dage siden,” siger han forundret, mens konen sidder og fniser på bagsædet. Selvom situationen kan være frustrerende i øjeblikket, er det svært ikke at more sig over mandens glemselsfuldhed. Sådanne små hverdagslige glemsligheder er med til at gøre ægteskabet endnu mere underholdende og uforudsigeligt.

Når hun ikke kan beslutte sig for, hvad de skal have til aftensmad

Nogle gange kan det virke som om, at kvinden i et ægteskab aldrig kan beslutte sig for, hvad de skal have til aftensmad. Hun står foran køleskabet og kigger ind, mens hun mumler ubeslutsomme forslag. Manden sidder tålmodigt i sofaen og venter på, at hun skal finde på noget. Til sidst ender de ofte med at bestille pizza eller købe færdigretter i supermarkedet. Sådan er livet i et ægteskab – en konstant forhandling om, hvad der skal være til aftensmad.