OrganiCup model A menstruationskop, 1 stk

134 kr.

Få frihed og komfort under din menstruation med OrganiCup model A. Miljøvenlig, økonomisk og sund for dig og planeten. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8122700194336464 Kategori:

t tilbyder en sikker, bekvem og miljøvenlig løsning til din menstruation. Denne menstruationskop er skabt med omtanke for både din krop og miljøet. Den er lavet af 100% medicinsk silikone af højeste kvalitet, fri for farlige kemikalier og allergifremkaldende stoffer.

OrganiCup model A er designet til kvinder over 30 år eller kvinder, der har født vaginalt. Den har en rummelig kapacitet på 25 ml, hvilket gør den ideel til de dage, hvor flowet er lidt kraftigere. Med sin bløde og fleksible struktur former den sig efter din krop og giver dig en behagelig og perfekt pasform.

Denne menstruationskop er genanvendelig og kan holde i op til 10 år, hvilket sparer dig for en masse penge på menstruationsprodukter i løbet af årene. Ved at skifte til en menstruationskop reducerer du også dit affald og bidrager til at skåne miljøet for unødvendig plastikforurening. Tænk på den positive indvirkning, du har på vores planet, hver gang du bruger din OrganiCup.

Med OrganiCup kan du sige farvel til ubehagelige lugte, irritationer og tørhed, som ofte følger med brugen af traditionelle hygiejneprodukter. Du kan trygt lade koppen sidde i op til 12 timer ad gangen, så du kan nyde dagen uden bekymringer om lækager eller hyppige skift.

Tag kontrol over din menstruation med OrganiCup model A. Oplev friheden, komforten og miljøbevidstheden ved at skifte til denne innovative og bæredygtige løsning. Gør en investering i din egen velvære og vores planets fremtid – prøv OrganiCup i dag og mærk forskellen. Velkommen til en ny æra af menstruationshygiejne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “OrganiCup model A menstruationskop, 1 stk”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.